Αιγυπτιακά σενάρια για Λουτσέσκου και Αλ Αχλί

Αιγυπτιακά σενάρια για Λουτσέσκου και Αλ Αχλί

Gazzetta team
Αιγυπτιακά σενάρια για Λουτσέσκου και Αλ Αχλί

bet365

Μοιάζει περισσότερο με… ανέκδοτο, αλλά το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της αιγυπτιακής Αλ Αχλί!

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα αιγυπτιακά ΜΜΕ ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για τον πάγκο της Αλ Αχλί, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χοσάμ Αλ Μπαντρί, βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Σκόραρε ο Μελέρο το πρώτο γκολ του αγώνα Ουέσκα - Ταραγόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν μια δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες γύρω από το όνομα του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι μια περίπτωση που εξετάζεται.

Φυσικά και δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησης του Λουτσέσκου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο να συνεχίσει, αυτή την στιγμή, την καριέρα του στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα