Η τελευταία προσπάθεια της Μπελγράνο για Λέμα και η θέση του παίκτη

Η τελευταία προσπάθεια της Μπελγράνο για Λέμα και η θέση του παίκτη

Η τελευταία προσπάθεια της Μπελγράνο για Λέμα και η θέση του παίκτη

bet365

Η Μπελγράνο έκανε μία ακόμα προσπάθεια να πείσει τον στόπερ Λέμα - που θέλει και ο Ολυμπιακός - να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να μείνει στο ρόστερ. Τι επισήμανε ο Αργεντίνος σέντερ μπακ.

Η Μπελγράνο σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες από την Αργεντινή έκανε μία ακόμα κρούση για επέκταση συμβολαίου στον Λέμα για την οποία περιμένει απάντηση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο στόπερ Κριστιάν Λέμα από μέρους (σ.σ. που παίζει και αρ. μπακ) - που απασχολεί και τον Ολυμπιακό - τοποθετήθηκε ως εξής για το μέλλον του: «Είμαι σε ένα σημείο που δεν έχω αποκλείσει την πιθανότητα να μείνω στην Μπελγράνο. Εάν όμως έρθει κάτι καλό από το εξωτερικό είναι λογικό να θέλω να προχωρήσω, να προοδεύσω και να πάω σε άλλον σύλλογο». Ο Λέμα μάλιστα από μέρους δεν διέψευσε κανένα από τα ονόματα των ενδιαφερόμενων συλλόγων και φυσικά ούτε του Ολυμπιακού.

Ουέσκα - Ταραγόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα