Αποσύρεται από τους πάγκους με αναφορά στις γυναίκες ο Τεν Κάτε!

Αποσύρεται από τους πάγκους με αναφορά στις γυναίκες ο Τεν Κάτε!

Αποσύρεται από τους πάγκους με αναφορά στις γυναίκες ο Τεν Κάτε!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τους πάγκους σε ηλικία 63 ετών γνωστοποίησε ο Χενκ Τεν Κάτε, με τον Ολλανδό να κάνει αναφορά και στην άλλη μεγάλη αγάπη της ζωής του τις γυναίκες.

Καθημερινά priceboosts* & μεγάλες εκπλήξεις* στον τελικό του Champions League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τέλος στην προπονητική και την ενασχόλυσή του με το ποδόσφαιρο μετά από 47 χρόνια για τον Χενκ Τεν Κάτε με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Τζατζίρα να γνωστοποιεί πως αποσύρεται από το άθλημα.

Αναλυτικά ο Ολλανδός επισήμανε: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή, η Αλ Τζαζίρα ήταν ο τελευταίος μου σύλλογος. Είμαι στο ποδόσφαιρο 47 χρόνια, ήταν όμορφα. Επιστρέφω σπίτι, έλειπα στο εξωτερικό πολλά χρόνια και τώρα χρειάζομαι γαλήνη.

Η μητέρα μου ζει ακόμη, είναι υγιής παρά τα 84 της χρόνια. Τους τελευταίους μήνες αναρωτιόμουν για πόσο ακόμη θα την έχω... Τέτοιες σκέψεις συνέβαλαν στην απόφαση μου να σταματήσω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, πάντα είναι δύσκολη.

Αγαπώ ακόμη το ποδόσφαιρο. Το μοναδικό παιχνίδι που είχα μέχρι τα 4 μου χρόνια ήταν μια μπάλα, μέχρι που ανακάλυψα τα κορίτσια... Μπορώ να αναπολώ μια πολύ όμορφη καριέρα, με σκαμπανεβάσματα, αλλά περισσότερες καλές στιγμές παρά κακές»,

 

Best of internet