Ισραηλινοί στη Θεσσαλονίκη για Σάμπο

Ισραηλινοί στη Θεσσαλονίκη για Σάμπο

Ισραηλινοί στη Θεσσαλονίκη για Σάμπο

bet365

Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει τις τελευταίες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα της απόκτησης του Ερικ Σάμπο.

Ρόμα - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 230+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Ελι Οχανά, πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας, αναχώρησε από την Ιερουσαλήμ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει την Τετάρτη (2/5) τις καθοριστικές επαφές με τον Λούμπος Μίχελ για τη μεταγραφή του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σάμπο στο φετινό πρωτάθλημα κίνησαν το ενδιαφέρον ομάδων, όπως η πρωταθλήτρια Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία όπως έχει γραφτεί στο Ισραήλ πρόσφερε 350.000 στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον 27χρονο μέσο.

Οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ, που έχουν κάνει εδώ και καιρό τις επαφές με τους παράγοντες του «Δικεφάλου», πιστεύουν ότι από την στιγμή που στο συμβόλαιο δανεισμού του Σάμπο υπάρχει ρήτρα 250.000 ευρώ θα καταφέρουν τελικά να τον αποκτήσουν και να υπογράψουν μαζί του τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι ισραηλινοί περιμένουν το «ΟΚ» του ΠΑΟΚ και θεωρούν ότι ακόμη και σήμερα μπορεί να έχει κλείσει το θέμα του Σάμπο.

 

Τελευταία Νέα