Ζλάταν: «Δεν ήταν σεισμός, απλά πάτησα εγώ στο Λος Άντζελες» (vid)

Gazzetta team
Ζλάταν: «Δεν ήταν σεισμός, απλά πάτησα εγώ στο Λος Άντζελες» (vid)

bet365

Μοναδικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην αμερικανική τηλεόραση και... πέταξε εκπληκτικές ατάκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σουηδία.

ΑΕΚ - Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «Ίμπρα» φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό πάνελ του abc σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, όπου έβγαλε όλο το χιούμορ και τον γνωστό καλό του εαυτό!

«Δεν είμαι ο κλασικός Σουηδός. Έβαλα τη Σουηδία στον χάρτη», απάντησε όταν ο παρουσιαστής του είπε ότι δεν μοιάζει με κλασικό Σουηδό!

Όσον αφορά στο πως προτιμά να τον αποκαλούν, ο Ζλάταν τόνισε: «Το όνομά μου στα Βαλκάνια σημαίνει χρυσός. Θα προτιμούσα αυτό, αλλά ξέρω ότι ο κόσμος βρίσκει δυσκολίες να το προφέρει, συνεπώς στο τέλος με λένε Ίμπρα. Είναι το... λιοντάρι».

Η τρομερή απάντησή του Ζλάταν, πάντως, ήρθε στον τρόπο που περιέγραψε το εξαιρετικό ξεκίνημά του με τη φανέλα των Γκάλαξι: «Ξέρω ότι συμβαίνουν σεισμοί στο Λος Άντζελες. Αυτό συνέβη επειδή πάτησα στο Λος Άντζελες. Ήθελα να κάνω εντύπωση. Κάθε ταινία έχει ένα καλό ξεκίνημα».

Όσο για το αν μπορεί να περπατά στους δρόμους του Λος Άντζελες, είπε: «Στην Ευρώπη όπου και να πηγαίνεις σε αναγνωρίζουν. Μου είχαν πει πως στο Λος Άντζελες δεν θα είχα πρόβλημα να περπατάω στον δρόμο. Δεν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο μετά από το πρώτο μου παιχνίδι. Εγώ, όμως, φταίω για αυτό, όταν παίζεις όπως εγώ».

Για το αν οι συμπαίκτες του νιώθουν άβολα με την παρουσία του στα αποδυτήρια, ο Ζλάταν διαφώνησε, λέγοντας: «Κάνω τους συμπαίκτες μου σούπερ σταρ. Όπως ακριβώς και σένα».

Ο «Ίμπρα» πρόσθεσε, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε ότι θα αγωνιστεί το καλοκαίρι με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ, αναφέροντας λακωνικά: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα