Αρχηγική κίνηση Μέσι στην Αργεντινή: «Σηκώστε τα κεφάλια, θα το ξεπεράσουμε μαζί»

Gazzetta team
Αρχηγική κίνηση Μέσι στην Αργεντινή: «Σηκώστε τα κεφάλια, θα το ξεπεράσουμε μαζί»

bet365

Οι Αργεντινοί αποκαλύπτουν ότι ο Λιονέλ Μέσι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια όταν αποχώρησε από τη σουίτα, πριν τελειώσει το φιλικό με την Ισπανία, προσπαθώντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του μετά το βαρύ 6-1 με μια αρχηγική ομιλία.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Μπλάκμπερν - Μπράντφορντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μέσι αποχώρησε από τη σουίτα που έβλεπε το παιχνίδι πριν τη λήξη του και οι περισσότεροι έκαναν λόγο ότι δεν άντεξε την ταπεινωτική ήττα της Αργεντινής από την Ισπανία με 6-1.

Ωστόσο, ο λόγος ήταν διαφορετικός, καθώς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Nacion, ο Μέσι έφυγε για να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια της Αργεντινής και να περιμένει τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Όταν αυτοί πήγαν στα αποδυτήρια, ο Μέσι τους υποδέχθηκε με μια αρχηγική ομιλία, προσπαθώντας να τους ανεβάσει το ηθικό: «Σηκώστε τα κεφάλια. Αυτό θα το ξεπεράσουμε μαζί», ήταν τα λόγια του Μέσι στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η κίνηση αυτή δεν δυσαρέστησε τον Χόρχε Σαμπάολι καθώς ο τεχνικός της Αλμπισελέστε δεν θεώρησε πως με αυτή την ομιλία ο Μέσι παρεμβαίνει στο έργο του. Αντίθετα, θεωρήθηκε ως μια αρχηγική πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί αυτό το ταπεινωτικό αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα