Μασούντ: «Ο αποκλεισμός από την Εθνική ήταν το χειρότερο που μου συνέβη»

Μασούντ: «Ο αποκλεισμός από την Εθνική ήταν το χειρότερο που μου συνέβη»

Δημήτρης Βέργος
Μασούντ: «Ο αποκλεισμός από την Εθνική ήταν το χειρότερο που μου συνέβη»

bet365

Ο Ιρανός άσος της ΑΕΚ, Μασούντ Σοτζέι μίλησε για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα και για τον αποκλεισμό του το προηγούμενο διάστημα.

Ισπανία - Αργεντινή με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μασούντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι ο αποκλεισμός από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν το χειρότερο που του είχε συμβεί, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό και όλους όσους βοήθησαν για να επιστρέψει.

«Είναι τιμή η επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα. Κάποιες φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή που δεν μπορείς να ελέγξεις και αυτό συνέβη με μένα. Για κάποιο διάστημα έμεινα μακριά από την Εθνική ομάδα. Ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί. Αυτή τη στιγμή ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ να φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας σαν στρατιώτης και είμαι περήφανος γι' αυτό. Επίσης ευχαριστώ όσους με βοήθησαν», ανέφερε ο Μασούντ, ο οποίος πρόσθεσε σχετικά με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ το καλοκαίρι: «Θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και μία μέρα που δεν θα ξεχάσω».

Ο Ιρανός άσος της ΑΕΚ φόρεσε το περιβραχιόνιο στην πρόσφατη φιλική ήττα με 1-0 από την Τυνησία, αγωνιζόμενος για 45 λεπτά, στην επανεμφάνισή του στην Εθνική ομάδα του Ιράν.

 

Τελευταία Νέα