Νιώθει ξανά ενοχλήσεις ο Μέσι

Gazzetta team
Νιώθει ξανά ενοχλήσεις ο Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι ένιωσε ξανά τσίμπημα στον προσαγωγό και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα ξεκινήσει στο σημερινό φιλικό με την Ισπανία.

Ισπανία - Αργεντινή με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός άσος έδωσε κανονικά το «παρών» στις δύο τελευταίες προπονήσεις της Αργεντινής στη Μαδρίτη και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό απέναντι στην Ισπανία στο Wanda.

Ωστόσο, οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό τις τελευταίες ώρες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, κάτι που σημαίνει ότι ο Χόρχε Σαμπάολι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα ξεκινήσει τον Αργεντινό άσο στην ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοικτά, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Μέσι δεν θα αγωνιστεί σε όλο το ματς, για να μην ρισκάρει μια υποτροπή που θα τον θέσει νοκ-άουτ για καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα