Χατζισαφί: «Στο τέλος να είμαστε περήφανοι για το Ιράν»

Δημήτρης Τομαράς
Χατζισαφί: «Στο τέλος να είμαστε περήφανοι για το Ιράν»

bet365

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Εσάν Χατζισαφί, έκανε δηλώσεις για την Εθνική ομάδα του Ιράν και την στόχευσή της για το Μουντιάλ, μία διοργάνωση που θέλει να πετύχει.
Ο Χατζισαφί επισήμανε σχετικά: «Αντιμετωπίσαμε την Τυνησία και αύριο (σ.σ. Τρίτη) την Αλγερία. Τα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας να αντιμετωπίσουν ομάδες όπως το Μαρόκο, με το οποίο αγωνιζόμαστε σε 80 περίπου ημέρες στον όμιλο του Μουντιάλ». Στην συνέχεια ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε πρώτα απέναντι στο Μαρόκο, οπότε προς το παρόν ο κύριος αντίπαλος της ομάδας είναι αυτός. Το αποτέλεσμα που θα πάρουμε σε αυτή την αναμέτρηση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην τύχη της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε τώρα σκεφτόμαστε μόνο αυτή την ομάδα και πως μπορούμε να λειτουργήσουμε σωστά απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Δουλεύουμε για τον στόχο του Παγκοσμίου για την Εθνική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιστεύω πως με τη θετική ενέργεια που θα έχουμε από τους φιλάθλους μας και όλη τη χώρα γενικότερα, μπορούμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι αυτές τις λίγες ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ και στο τέλος θα είμαστε περήφανοι για το Ιράν».
 

Τελευταία Νέα