Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα παραχώρησε συνέντευξη με την οποία ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα δίλημμα Μαραντόνα ή Μέσι, αφού ο Ντιέγκο είναι απλά αξεπέραστος.

Ιταλία - Αργεντινή και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο σπουδαίος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και ρωτήθηκε στο γνωστό θέμα για το αν ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεπεράσει τον Μαραντόνα με τον «Μπατιγκόλ» να ψηφίζει δαγκωτό Μαραντόνα. 

«Για εμένα, ο Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο Ντιέγκο εκπροσωπεί την Αργεντινή σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι ο πρώτος που μας έστειλε στα αστέρια με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είχε χάρισμα, ένα σπάνιο ταλέντο και φαντασία στο παιχνίδι του. Ο Μέσι, ακόμη κι αν είναι στο ίδιο ή καλύτερο επίπεδο σε θέμα τεχνικής κατάρτισης, δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Το χάρισμα του Μαραντόνα δεν το έχει ο Μέσι. Ο Ντιέγκο μπορούσε να παρασύρει ένα γήπεδο, να αναγκάσει τους πάντες να έχουν στραμμένο το βλέμμα πάνω του. Έπαιξα μαζί του και είδα πόσο δυνατοί ήμασταν ως ομάδα. Είδα τι συμβαίνει όταν αγωνίζεται δίπλα στον Ντιέγκο. Βέβαια, δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα που έχει κάνει στην προσωπική ζωή του, αλλά δεν παύει να είναι ο κορυφαίος όλων».

Best of internet