Ο αρχηγός της εθνικής Ιράν φωτογραφήθηκε με Ισραηλινό ποδοσφαιριστή

Ο αρχηγός της εθνικής Ιράν φωτογραφήθηκε με Ισραηλινό ποδοσφαιριστή

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν, Ασκάν Ντεζάγκα φωτογραφήθηκε από κοινού με τον Ισραηλινό Μαόρ Μπουζάλιο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε όσους θέλουν τους δύο λαούς στα χαρακώματα!

«Στο ποδόσφαιρο οι κανόνες είναι διαφορετικοί. Υπάρχει μια γλώσσα χωρίς προκαταλήψεις και πολέμους. Ο αρχηγός της εθνικής Ιράν και εγώ αποδείξαμε πως ένας άλλος δρόμο είναι δυνατός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουζάλιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν στο Λονδίνο, όπου ο Μπουζάλιο της Μακάμπι Χάιφα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Ντεζάγκα βρέθηκε εκεί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ντεζάγκα, ο οποίος γεννήθηκε στο Ιράν μετακόμισε με την οικογένεια του στη Γερμανία όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ το 2007 αρνήθηκε να αγωνιστεί στο Ισραήλ ως μέλος της εθνικής U-21 της Γερμανίας.

Εκείνη την εποχή ο Ντεζάγκα είχε δηλώσει πως δεν είχε τίποτα εναντίον των Εβραίων, εξηγώντας πως ανησυχούσε για την ασφάλεια των συγγενών του στο Ιράν. Γερμανοεβραίοι μάλιστα είχαν αντιδράσει για την απόφαση του να μην αγωνιστεί ζητώντας τον αποκλεισμό του από την εθνική Γερμανίας!

 

Τελευταία Νέα