Μαρτυρία - σοκ του Κόστα: «Εχασα για να... ζήσω»

Μαρτυρία - σοκ του Κόστα: «Εχασα για να... ζήσω»

Gazzetta team
Μαρτυρία - σοκ του Κόστα: «Εχασα για να... ζήσω»

bet365

Εχασε για να... σωθεί! Ο Ντάγκλας Κόστα σε μια μαρτυρία σοκ αποκάλυψε πως η ομάδα του ηττήθηκε με... πρόθεση για να γλιτώσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στη Γκρέμιο.

«Παίζαμε με τις ρεζέρβες κόντρα στην Φλαμένγκο (1-2) σε έναν καθοριστικό αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Μαρακανά». Ημασταν 1-1 στο ημίχρονο, στην επανάληψη είδαμε ότι η Ιντερνασιονάλ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούσα να τα δώσω όλα, ήμουν κακός, άλλα έπρεπε να παίξω για να μη... νικήσω. Στο τέλος ηττηθήκαμε 2-1 και όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Μας είπαν ότι αν κερδίζαμε, οι οπαδοί μας δεν θα μας άφηναν να φύγουμε από την πίστα του αεροδρομίου, θα μας σκότωναν. Θα ήταν ένας λεκές στην ιστορία της Γκρέμιο, αν χαρίζαμε το πρωτάθλημα στην Ιντερνασιονάλ. Αν κερδίζαμε τη Φλαμένγκο θα πεθαίναμε...» αποκάλυψε ο Ντάγκλας Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα