Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική ο Ροναλντίνιο (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική ο Ροναλντίνιο (vid)

bet365

Το μήνυμα του Ροναλντίνιο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έφερε... αποκαλύψεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποφάσισε να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και σε μήνυμά του αποκάλυψε ότι από εδώ και στο εξής θα ασχολείται και με τη μουσική, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, όπως ανέφερε, θα διοργανώσει μέσα στο 2018 αγώνες φιλικού χαρακτήρα για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Πήρα την απόφαση να σταματήσω και επίσημα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Από τη στιγμή αυτή θα ασχολούμαι με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τη μουσική. Μέσα στη χρονιά θα διοργανώσω φιλικούς αγώνες για την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση σε διάφορα μέρη. Επίσης θα είμαι χορηγός σε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Λεπτομέρειες για αυτό θα ανακοινωθούν σύντομα. Εκτιμώ πάντα τη συνεχόμενη υποστήριξή σας», ήταν τα λόγια του Ροναλντίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα