Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου»

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου»

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε την διαφορά στο ματς της Μπρίσμπεϊν Ρόουρ κόντρα στη Μέλμπουρν Σίτι σκοράροντας δύο γκολ κόντρα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια.

O Αβραάμ Παπαδόπουλος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί εφτά αγωνιστικών της Μπρίσμπεϊν Ρόουρ πετυχαίνοντας δύο γκολ στην επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί της Μέλμπουρν Σίτι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 5΄ ενώ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 70΄. Παράλληλα έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε εφτά συμμετοχές.

«Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Ο τερματοφύλακας βγήκε με καθυστέρηση. Ήμουν λίγο τυχερός, αλλά πολύ χαρούμενος επειδή η ομάδα κέρδισε. Οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς», τόνισε ο Έλληνας στόπερ προσθέτοντας:

«Τώρα κάποιοι παίκτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν από τραυματισμούς. Πολύ καλοί παίκτες και έμπειροι. Νομίζω πως θα κλείσουμε με καλό τρόπο την σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα