Οσβάλντο: «Καλύτερα το... μπάρμπεκιου και οι μπύρες»!

Κώστας Ζάλιαρης
Οσβάλντο: «Καλύτερα το... μπάρμπεκιου και οι μπύρες»!

bet365

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Ντάνι Οσβάλντο, τον τράβηξε μακριά από το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 30 ετών και τον έφερε πιο κοντά στη ροκ μουσική, τις μπύρες και το μπάρμπεκιου!

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Έχοντας πλέον αρχίσει να... μισεί, όπως ο ίδιος δήλωσε, το άθλημα μετά και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη Σαουθάμπτον καυγαδίζοντας με συμπαίκτη του, ο πρώην, πλέον, επιθετικός από την Αργεντινή τα παράτησε και αποφάσισε να ζήσει πιο ελεύθερα, ρίχνοντας τους τίτλους στη Μπόκα Τζούνιορς, πριν από έναν χρόνο.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από τη Μπόκα, αφού συνεχώς δεξιά κι αριστερά άκουγα σχόλια...

Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Φοβόμουν τους ανθρώπους. Δεν το άντεχα άλλο. Είχα προτάσεις από την Κίνα και από ομάδες του Champions League αλλά δεν μου κέρδιζαν το ενδιαφέρον.

Είχα αρχίσει να μισώ αυτό που αγάπησα. Προτιμούσα τελικά το... μπάρμπεκιου και τις μπύρες παρά το ποδόσφαιρο» είπε το εν έτει 2013 ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα των «αγίων», για να αποκαλύψει και την ιστορία με την κρούση από τη Σεβίλλη, η οποία μάταια προσπάθησε να τον επαναφέρει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο...

«Θέλεις να γελάσεις; Τον Δεκέμβρη του 2016 ο Σαμπάολι με πήρε τηλέφωνο όταν ήταν στη Σεβίλλη και μου είπε “Ντάνι, χρειάζομαι έναν επιθετικό και δεν με νοιάζει τι θα κάνεις μακριά από το γήπεδο”. Του απάντησα πως ήταν οι μέρες του Cosquin Rock Festival και μου είπε “το ξέχασα, ναι εννοείται, να πας...”. Μιλάμε για δύο τρελούς ανθρώπους»!

 

Τελευταία Νέα