Μπατιστούτα: «Τουλάχιστον με ξεπέρασε ένας... εξωγήινος»!

Μπατιστούτα: «Τουλάχιστον με ξεπέρασε ένας... εξωγήινος»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπατιστούτα: «Τουλάχιστον με ξεπέρασε ένας... εξωγήινος»!

bet365

Είναι προφανές ότι του άφησε μια πικρία το γεγονός πως δεν είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ της Αργεντινής, ωστόσο, ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα βρίσκει παρηγοριά στην... εξωγήινη ιδιότητα του Λιονέλ Μέσι!

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Ο «Μπατι-γκολ» είχε σκοράρει 54 φορές σε 77 εμφανίσεις με τη φανέλα της «αλμπισελέστε», όμως, εν έτει 2017, ο νυν ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής έχει ανεβάσει τον πήχη με τα 61 τέρματα που μετράει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Εννοείται ότι με πείραξε όταν πλέον το ρεκόρ μου ξεπεράστηκε. Δεν είναι και μικρό γεγονός να ταξιδεύεις στο εξωτερικό, να σε βλέπουν και να λένε “να ο κορυφαίος σκόρερ της Αργεντινής”.

Ο Λιονέλ, όπως το πάει, θα φτάσει τα διπλάσια από εμένα. Τουλάχιστον είμαι δεύτερος γιατί με ξεπέρασε ένας... εξωγήινος» είπε ο θρύλος της Φιορεντίνα και του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα