Επέστρεψε στην Γκουανγκζού ο Καναβάρο

Κώστας Ζάλιαρης
Επέστρεψε στην Γκουανγκζού ο Καναβάρο

bet365

Δεύτερη θητεία ξεκινάει για τον Φάμπιο Καναβάρο στην Γκουανγκζού, αφού επέστρεψε στον σύλλογο για να πάρει τη θέση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ιταλός προπονητής, παραιτήθηκε από την Τιανχίν πριν από λίγες μέρες, με την πρώην ομάδα του να προσλαμβάνει τον Πάουλο Σόουζα ώστε να τον αντικαταστήσει.

Την επόμενη μέρα της καριέρας του, ο Καναβάρο την είχε έτοιμη, αφού άμεσα ανακοινώθηκε από την Γκουανγκζού, στην οποία είχε βρεθεί και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Προς το παρόν, ο άνθρωπος που σήκωσε ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2016, δεν έχει κάνει το βήμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως τεχνικός, αφού έχει παραμείνει σε άλλες ηπείρους, πέρα από αυτή της Ασίας. Ξεκίνησε ως βοηθόςστην Αλ Αχλί, έχει περάσει και από την Αλ Νασρ, όμως δείχνει μια κλίση προς το... κινεζικό έδαφος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα