Μουντιάλ με... VAR θέλει ο Ινφαντίνο

Gazzetta team
Μουντιάλ με... VAR θέλει ο Ινφαντίνο

bet365

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο επιθυμεί τη χρήση VAR στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αφού ελπίζει πως θα εκλείψουν τα σοβαρά διαιτητικά λάθη.

Tα τελευταία σοβαρά διαιτητικά λάθη έχουν προκαλέσει... πονοκέφαλο στη FIFA και ο Τζιάνι Ινφαντίνο επιθυμεί άμεσα τη χρήση VAR. «Όταν παίζεις προκριματικά Μουντιάλ και ο αγώνας κρίνεται από ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή, το οποίο μπορεί να συμβεί επειδή είναι άνθρωποι όπως όλοι, τότε ήρθε η στιγμή να το διορθώσουμε. Όταν όλος ο κόσμος βλέπει το λάθος και ο μόνος που δεν το έχει δει είναι ο διαιτητής, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή του απαγορεύεται να το δει, και μπορεί να επανορθώσει την κατάσταση, τότε νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά» τόνισε ο Ινφαντίνο και πρόσθεσε «Είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε το VAR, αλλά η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Στόχος μας είναι μόνο ο διαιτητής να διορθώσει τα μεγάλα λάθη και όχι κάθε μικρή λεπτομέρεια ενός αγώνα...». Ετσι, όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας η χρήση VAR θα μπει στην ποδοσφαιρική μας ζωή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα