Συνάντηση... μύθων: Αγκαλιά με τον Κριστιάνο ο Καραγκούνης (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Συνάντηση... μύθων: Αγκαλιά με τον Κριστιάνο ο Καραγκούνης (pics)

bet365

Έχοντας την ευκαιρία να βρεθεί στο «Ντραγκάο» για τον τελικό του Nations League, ο Γιώργος Καραγκούνης έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες, τόσο με τον Φερνάντο Σάντος, όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο «τυπάρας», βρέθηκε στο «Ντραγκάο» έπειτα από 15 χρόνια, μετά από το έπος της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004.

Παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό του Nations League ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία και χάρηκε για τη μεγάλη επιτυχία του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της «γαλανόλευκης», Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, έβγαλε φωτογραφία μαζί του, αλλά και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο είχε... πικράνει όταν τον είχε αντιμετωπίσει ως πιτσιρίκο, 19 ετών, τόσο στους ομίλους, όσο και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004...

Ήμουν πολύ χαρούμενος που στον χθεσινό τελικό του UEFA Nations League συνάντησα τους 2 προπονητές που πρωταγωνίστησαν, Fernando Santos & @ronaldkoeman! Και οι δύο, ήταν και δικοί μου προπονητές, όταν έπαιζα στην @slbenfica. Το γεγονός που έκανε την βραδιά μια ξεχωριστή γιορτή βέβαια, ήταν η επάξια κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Fernando Santos, καθώς μας συνδέεουν πολύ περισσότερα! Είχαμε συναντηθεί ξανά στην @ethnikiomadaofficial και θα έχουμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας στο ματς της 4ης Ιουλίου για την αναβίωση του τελικού της Λισαβόνας! Parabens coach! #nationsleaguefinals2019 #fernandosantos #greeknationalteam #gr_legends_2019 #championsforlife #zisexana

A post shared by Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα