Ντε Γιόνγκ: Επιβλητικός και σχεδόν αλάνθαστος κόντρα στην Αγγλία! (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Γιόνγκ: Επιβλητικός και σχεδόν αλάνθαστος κόντρα στην Αγγλία! (pic & vid)

bet365

Τρομερή ασφάλεια αποπνέει ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ στη μεσαία γραμμή και μετά τον Άγιαξ, το αντιλήφθηκαν πολύ καλά στην Ολλανδία, στο παιχνίδι με την Αγγλία για τα ημιτελικά του Nations League.

Ελλάδα - Ιταλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

O νεαρός χαφ που από το φετινό καλοκαίρι θ' αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στην 11άδα των «οράνιε» μαζί με τον κολλητό του – και σκόρερ του πρώτου γκολ στη νίκη της ομάδας του Κούμαν – Ματάις Ντε Λιχτ.

Η παρουσία του, αρκεί να είναι γεμάτη ουσία κι όχι απαραίτητα λαμπερή κι αυτό το πετυχαίνει και με το παραπάνω ο Ντε Γιόνγκ. Απέναντι στους Άγγλους, έκανε 100 μεταβιβάσεις της μπάλας προς τους συμπαίκτες του ελέγχοντας συνεχώς το χώρο και προσφέροντας ασφάλεια όταν είχε τη μπάλα στα πόδια.

Το ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων, έφτασε στο 96%! Οι περισσότερες εξ αυτών ήταν προς την άμυνά του προκειμένου να ηρεμεί το παιχνίδι και να ξεκινούν από την αρχή οι προσπάθειες των Ολλανδών κόντρα στα «τρία λιοντάρια», ενώ, όταν πετούσε τη μπάλα μπροστά, οι Μπάμπελ και Ντε Ρουν ήταν εκείνοι που πήραν περισσότερες φορές τη μπάλα από τα πόδια του νυν χαφ της Μπαρτσελόνα.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα