Ζητούν την παραίτηση Λουτσέσκου οι Τούρκοι!

Ζητούν την παραίτηση Λουτσέσκου οι Τούρκοι!

bet365

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας.

Γερμανία – Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

H εθνική Τουρκίας ηττήθηκε με 1-0 στο Ικόνιο από την Σουηδία σε αναμέτρηση για το Nations League, διευρύνοντας έτσι το αρνητικό σερί για τρίτο παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου στις εφτά πιο πρόσφατε αναμετρήσεις έχει πετύχει μόλις μία νίκη.

Ο τουρκικός Τύπος βάλλει κατά του 73χρονου τεχνικού ζητώντας την αποπομπή του την στιγμή που ο τελευταίος υπεραμύνεται των επιλογών του.

«Μπορεί να εγγυηθεί κανείς πως οι διεθνείς μπορούν να φέρουν την απαραίτητη εμπειρία στην εθνική ομάδα;

Ο Τσενκ Τοσούν δεν είναι βασικός στην Έβερτον, ενώ ο κόσμος αγνοεί πως οι δύο αντίπαλοι μας (Ρωσία, Σουηδία) έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του τελευταίου Μουντιάλ. Νικήσαμε 3-2 τους Σουηδούς εκτός έδρας, αλλά είχαν την αποφασιστικότητα και πήραν ρεβάνς. Μπορεί να είμαι ξένος ,αλλά ζω εδώ και δεν έχω διαφορά με άλλους Τούρκους προπονητές.

Μένω εδώ και μήνες κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Πόσο καιρό έμεναν στην χώρα οι προηγούμενοι ξένοι προπονητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα