Λέπμετς στο gazzetta.gr: «Το καλύτερο ματς της καριέρας μου κόντρα στην Ελλάδα»

Λέπμετς στο gazzetta.gr: «Το καλύτερο ματς της καριέρας μου κόντρα στην Ελλάδα»

bet365

Ο γκολκίπερ της εθνικής Εσθονίας, Σεργκέι Λέπμετς μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη της ομάδας του επί της Εθνικής τονίζοντας πως πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του!

Η ευρωπαϊκή δράση του Nations League δεν σταματά στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ήταν αναμφίβολα η βραδιά του. Ο άγνωστος στο ευρώ κοινό Σεργκέι Λέπμετς έκανε το ματς της ζωής του στο ΟΑΚΑ κόντρα στην εθνική Ελλάδας, υπογράφοντας μια ανέλπιστη νίκη για την εθνική Εσθονίας.

Ήταν μάλιστα η πρώτη στους ομίλους του Nations League για την ομάδα του Μάρτιν Ρέιμ που βρήκε στο πρόσωπο του 31χρονου γκολκίπερ της Λεβάντια Ταλίν τον φύλακα-άγγελο της.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ρουμανικής Τιμισοάρα, προέβη σε σωρεία σωτήριων επεμβάσεων με αποκορύφωμα τον τρόπο που εξουδετέρωσε το ψαλιδάκι του Νίκου Καρέλη στο 84΄.

Ο Λέπμετς μιλώντας στο gazzetta.gr παραδέχθηκε πως η χθεσινή εμφάνιση του, ήταν η κορυφαία της καριέρας του!

«Είναι μια σπουδαία νίκη για το ποδόσφαιρο της Εσθονίας και την εθνική μας ομάδας. Δυσκολευτήκαμε πολύ να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Για 90 λεπτά η μπάλα ήταν στην περιοχή μας, αφού δεχόμασταν μεγάλη πίεση από την Ελλάδα. Όπως είπα ήταν το δυσκολότερο, αλλά και το καλύτερο ματς της καριέρας μου. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού πήραμε στην κυριολεξία το 100% που μπορούσαμε από αυτό το ματς φτάνοντας στη νίκη».

Ο Εσθονός διεθνής γκολκίπερ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να αποτελέσει η συγκεκριμένη νίκη την απαρχή για νέες επιτυχίες για την εθνική Εσθονίας.

«Ασφαλώς δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας, αλλά αυτή η νίκη στο φινάλε μας αφήνει γλυκιά γεύση. Μακάρι να αποτελέσει την αρχή για θετικά αποτελέσματα».

Αξίζει να σημειωθεί πως τούτη ήταν μόλις η τέταρτη συμμετοχή για τον Λέπμετς, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του πριν από 9 χρόνια!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα