Διώχνει Πανούτσι η αλβανική ομοσπονδία, φέρνει πίσω Ντε Μπιάζι

Διώχνει Πανούτσι η αλβανική ομοσπονδία, φέρνει πίσω Ντε Μπιάζι

Διώχνει Πανούτσι η αλβανική ομοσπονδία, φέρνει πίσω Ντε Μπιάζι

bet365

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση τη αλβανική ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Κριστιάν Πανούτσι με τον Τζιάνι Ντε Μπιάζι να ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Ο Κριστιάν Πανούτσι δέχεται έντονη κριτική στη γειτονική χώρα όχι μόνο για τις ήττες, αλλά και τις εμφανίσεις της εθνικής Αλβανίας με αποκορύφωμα την συντριβή με 4-0 στα Σκόδρα από την Σκωτία. Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη ήττες, από το Ισραήλ και την Σκωτία εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (2-0).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας Αρμάντ Ντούκα έχει λάβει την απόφαση να λύσει την συνεργασία με τον άλλοτε παίκτη της Μίλαν. Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν την προσεχή Τρίτη μετά το ματς με την Ουαλία.

Ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι, ο προπονητής, ο οποίος οδήγησε την Αλβανία στα τελικά του Euro 2016 για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας, αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο της, ενώ ακούγεται και το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπεσνί Χάσι που εργάζεται στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Ραέντ.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα