Το... τρικ του Αναστασιάδη με τις δοκιμές οι και η πιθανότητα αλλαγών

Δημήτρης Τομαράς
Το... τρικ του Αναστασιάδη με τις δοκιμές οι και η πιθανότητα αλλαγών

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μεταξύ άλλων στις δοκιμές ενδεκάδας που κάνει ζητάει από τους αρχηγούς ή τους άλλους διεθνείς να διαλέξουν τον πιο ιδανικό συμπαίκτη τους. Aλλαγές με την Εσθονία ετοιμάζει ο έμπειρος τεχνικός.
Ο Αναστασιάδης στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του δοκιμάζει κάθε πιθανό και... απίθανο σχήμα. Ακόμα και το 3-5-2 όπως έχουμε σημειώσει ξανά. Ένα χαρακτηριστικό που προκύπτει από τις δοκιμές είναι πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός λέει στους αρχηγούς της Εθνικής αλλά και στους άλλους παίκτες όταν χωρίζονται οι ομάδες να διαλέγουν εκείνοι τον ιδανικό τους συμπαίκτη. «Διαλέξτε εσείς με ποιον νιώθετε πιο καλά να παίζετε», λέει μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Αναφορικά με την Κυριακή και το ματς με την Εσθονίας σκέφτεται έως και τρεις αλλαγές για το αρχικό σχήμα. Από το να δοκιμάσει τον Πασχαλάκη στο τέρμα, μέχρι πιθανή αλλαγή σε άμυνα και άξονα και τον Κουλούρη για βασικό φορ με δεδομένο και το πρόβλημα του Μήτρογλου.
Ο ίδιος ο Αναστασιάδης πάντως σε πρώτη φάση χάρηκε πολύ από το πάθος, την ενέργεια και το κίνητρο που βγάζουν οι παλιοί της Εθνικής, όπως ο Τοροσίδης κόντρα στην Φινλανδία ενώ θέλει νίκη και με την Εσθονία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα