Κάνερβα: «Πιο επιθετική η Ελλάδα σε σύγκριση με τον αγώνα στο Τάμπερε»

Δημήτρης Ρούσσος
Κάνερβα: «Πιο επιθετική η Ελλάδα σε σύγκριση με τον αγώνα στο Τάμπερε»

bet365

Στη βελτίωση της Ελλάδας σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Φινλανδία και στην ανωτερότητά της στο ΟΑΚΑ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Φινλανδών, Μάρκου Κάνερβα.

Nέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Η Φινλανδία έφυγε ηττημένη από το ΟΑΚΑ απέναντι στην Ελλάδα (1-0), όμως πήρε την πρόκριση για τα play-off του Nations League και μια παραπάνω ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του EURO 2020, με τον προπονητή της να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς δεν είναι πολλά τα χαμόγελα, λόγω του αποτελέσματος, όμως είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, χάσανε ευκαιρίες και σημείωσε το γκολ της. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια των παικτών μου, παρότι δεν παίξαμε καλά».

Για τη διοργάνωση του Nations League: «Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση, μας έδωσε την ευκαιρία να προκριθούμε στα τελικά. Μπορέσαμε να αγωνιστούμε απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Μου αρέσει σαν διοργάνωση».

Για το αν εντόπισε διαφορές στην Ελλάδα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Ήταν πολύ δυνατοί απόψε, ενώ την τελευταία φορά στο Τάμπερε δεν έπαιξαν πολύ καλά. Ήθελαν να πάρουν εκδίκηση. Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και απειλητική στις στημένες φάσεις».

Για το αν εφησυχάζει λόγω της πρωτιάς, ενόψει των προκριματικών του EURO: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η πρώτη θέση, ξέρουμε όμως πως θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στη συνέχεια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα