Πέλκας: «Θέλουμε να παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση!»

Gazzetta team
Πέλκας: «Θέλουμε να παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση!»

bet365

Την πεποίθηση του ότι η εθνική Ελλάδος μπορεί να κάνει μια νέα αρχή και να βρεθεί στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, αμέσως μετά το ματς με την Φινλανδία.

Nέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

«Θέλαμε ένα ακόμα γκολ για να έχουμε ελπίδες. Κρατάμε το ότι κερδίσαμε. Πάμε για μία νέα αρχή με νέο προπονητή» τόνισε στην κάμερα του ΟPEN ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Να βγάλουμε το κάτι παραπάνω και πιο καλή χημεία για να βγάλουμε πιο καλά αποτελέσματα. Εντάξει σίγουρα νομίζω ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Ο προπονητής σε τρεις ημέρες τι να προλάβει να δείξει. Προσπαθεί να περάσει αυτά που θέλει. Να γίνουμε μία καλή οικογένεια και να παλεύουμε όλοι μαζί. Θέλουμε να βάζουμε πράγματα και πάθος και να κερδίσουμε και την Κυριακή. Εντάξει είναι νωρίς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Να είμαστε πολύ καλύτεροι για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Θέλουμε να παίξουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα κάνουμε τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα