Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες

Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες

bet365

Στο ντεμπούτο του Αναστασιάδη, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Φινλανδία και το gazzetta.gr περνάει από έλεγχο τους διεθνείς μας.

Βλαχοδήμος: Πρώτη παρουσία στην Εθνική. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στο πρώτο μέρος. Σε 1-2 περιπτώσεις είχε γρήγορες εξόδους βάζοντας τέλος στην οποία προσπάθεια των Φινλανδών να απειλήσουν. Κρατάμε την ψυχραιμία του και τις καλές του τοποθετήσεις.

Κούτρης: Γενικότερα δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος, στην πρώτη του παρουσία στην Εθνική. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να τον... νιώσει η αντίπαλη άμυνα. Σίγουρα θετική η εικόνα του.

Μανωλάς: Γρήγορος, αποτελεσματικός και χωρίς λάθη. Δυστυχώς αναγκάστηκε στο 28' να αποχωρήσει μιας και ένα χτύπημα νωρίτερα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Παπασταθόπουλος: Εκτός από το ότι ήταν σταθερός αμυντικά, είχε και το δοκάρι στο 41'. Τα πήγε καλά πάνω στον Πούκι ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα - ειδικά στο πρώτο μέρος.

Τοροσίδης: Στο πρώτο μέρος κορυφαίος ο αρχηγός. Είχε ενέργεια, ανέβαινε συχνά και βοήθησε σημαντικά στο γεγονός ότι η Εθνική απειλούσε από τα δεξιά κυρίως. Ήταν κι αυτός όπου από τη σέντρα του έγινε το 1-0. Kαι στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλός, με το πρώτο λάθος του να είναι στο 75' όταν έκανε μια κακή σέντρα. Ε, δεν γίνεται να σταθούμε σ' αυτό φυσικά. Εξαιρετικός, Λογικό που αναδείχθηκε σε MVP.

Κουρμπέλης: Έδωσε πολλές μάχες, έφαγε «ξύλο» και είχε σημαντικό ρόλο στο να μην βγάλουν κάθετο παιχνίδι οι Φινλανδοί. Πολύ καλό ματς για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ζέκα: Δίπλα στον «Κούρμπε» ήταν αυτός που προσπαθούσε να περάσει την πρώτη πάσα σε Φορτούνη, Μάνταλο και Πέλκα. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν σωστός αλλά σίγουρα θα μπορούσε να κρατήσει περισσότεο τον ρυθμό. Στις βοήθειες στον Κουρμπέλη στα μαρκαρίσματα ήταν καλύτερος.

Μάνταλος: Κι ο ίδιος θα ήθελε να προσφέρει περισσότερα. Στο δεύτερο μέρος το πάλεψε περισσότερο χωρίς όμως να είναι ουσιαστικός.

Πέλκας: Ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Γκράνλουντ να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Βελτιωμένος σε σχέση μ' άλλα ματς της Εθνικής, αλλά δεν έδωσε πολλά. Άφησε τη θέση του στον Μπακασέτα στον 84'

Φορτούνης: Κινητικός, προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι αλλά δεν ήταν κι εύκολο με το παιχνίδι των Φινλανδών να είναι σκληρό και να τον προσέχουν ιδιαίτερα. Στο 60' έπρεπε να σπάσει την μπάλα δεξιά του, άργησε και χάλασε μια καλή στιγμή για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος μαζί με τον Τοροσίδη, προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι.

Μήτρογλου: Έβγαινε και ζητούσε μπάλα, αλλά εκείνη δεν έφτανε πολλές φορές σ' αυτόν. Στο 2' είχε μία καλή στιγμή αλλά ήταν κρύος και δεν μπόρεσε να τελειώσει καλύτερα τη φάση. Γενικότερα δεν τον... ένιωσε η αντίπαλη άμυνα, αλλά κι η Εθνική δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Σιόβας: Μπήκε στο 28' αντί του Μανωλά, επιστρέφοντας στην Εθνική μετά τις 29/3 του 2016. Δεν είχε κάποιο λάθος γενικά, όντας σταθερός στην επεμβάσεις του πάνω στην μπάλα.

Κουλούρης: Αντικατέστησε τον Μήτρογλου στο 6'. Η πρώτη του καλή στιγμή σημειώθηκε στο 80' όταν έπεσε να πάρει την κεφαλιά στη σέντρα του Τοροσίδη, αλλά δεν έβαλε δύναμη. Παρά τη διάθεση που έδειξε, δεν του πέρασε και εκείνου αρκετές μπάλες μέσα στην περιοχή. Κρατάμε τη διάθεσή του.

Μπακασέτας: Στο 84' πέρασε στο ματς αντί του Πέλκα. Στο σημείο εκείνο η Εθνική πίεσε λίγο αλλά δεν έκανε και πολλά. Δεν μπορεί να κριθεί.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα