Λουντ: «Μου λείπει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε νέα Εθνική»

Gazzetta team
Λουντ: «Μου λείπει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε νέα Εθνική»

bet365

Ο Λουντ είναι στην χώρα μας για το ματς της Φινλανδίας με την Εθνική στο πλαίσιο του Nations League και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι δηλώσεις του στη «Νova»:

Ρόμπιν, έχετε ένα παιχνίδι στο οποίο γνωρίζετε ότι με έναν πόντο ανεβαίνετε στην επόμενη κατηγορία του Nations League και θα έχετε και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο EURO 2020. Πως περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στην δεύτερη πατρίδα σου;

«Σίγουρα πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι η Ελλάδα θα μας πιέσει πολύ από την αρχή, αλλά έχω την πεποίθηση ότι εμείς θα το διαχειριστούμε σωστά».

Πιστεύεις ότι θα δούμε μια νέα Εθνική Ελλάδος με νέο προπονητή τον κύριο Αναστασιάδη αντί του κύριου Σκίμπε;

«Σίγουρα, νομίζω αυτό συμβαίνει πάντα, όταν αλλάζει προπονητής κάτι διαφορετικό γίνεται, θα το δούμε».

Θα δεις και κάποιους παλιούς φίλους όπως ο Ζέκα, έχετε μιλήσει;

«Μετά το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο που μίλησα με τους παλιόφιλους μου τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη και τον Κολοβέτσιο παρά το αποτέλεσμα που είχε έρθει και ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε».

Σου λείπουν; Σου λείπει ο Παναθηναϊκό τον τελευταίο χρόνο;

«Ναι φυσικά μου λείπουν. Είναι πάντα στην καρδιά μου όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι μας και όλα γύρω από την ομάδα αλλά είμαι χαρούμενος που θα δω μερικά παιδιά μετά το παιχνίδι».

Παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό και τα κατορθώματά τους στο φετινό πρωτάθλημα;

«Ναι τους παρακολουθώ από κοντά και είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα παιδιά τα πηγαίνουν πραγματικά καλά και εύχομαι ότι καλύτερο με ένα καλύτερο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα