Οι Κωτσής και Καραμάνης στο team της Εθνικής

Οι Κωτσής και Καραμάνης στο team της Εθνικής

Δημήτρης Τομαράς
Οι Κωτσής και Καραμάνης στο team της Εθνικής

bet365

Ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής επιστρέφει στην Εθνική η οποία θα εντάξει στο επιτελείο της και τον φυσιοθεραπευτή Λουκά Καραμάνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr. Το who is who των δύο.
Ο Γιάννης Κωτσής θεωρείται ένας απο τους πιο καταξιωμένους αθλητικούς επιστήμονες στην Ελλάδα. Υπήρξε εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ έχει συνεργαστεί και με την ΑΕΚ ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.
Ήταν για πολλά χρόνια ο εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, συνδέοντας το όνομά του με μερικές απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Εθνικού μας συγκροτήματος. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 στην Νότιο Αφρική, στο EURO 2012 στην Πολωνία - Ουκρανία, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας το 2014. Επίσης υπήρξε και τεχνικός διευθυντής στις καδημίες του Ajax. Ως διαιτολόγος έχει συνεργαστεί με την Εθνική Ποδηλασίας και πλήθος αθλητών. Παράλληλα, υπήρξε ιδρυτής του training studio Science Place στην Γλυφάδα, όπου συνεργάστηκε με μερικούς απο τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της χώρας. Ήταν υποψήφιος διδάκτωρ στην Βιοχημεία της Άσκησης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και έχει στο ονομά του σημαντικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την προπόνηση και την διατροφή, ενώ αρθοργραφεί συχνά σε περιοδικά άσκησης και ευεξίας.
Ο Κωτσής γυρίζει στην Εθνική στο πόστο του εργοφυσιολόγου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr εκτός από τον Κώτση στο team της Εθνικής εντάσσεται και ο Λουκάς Καραμάνης. Υπήρξε φυσιοθεραπευτής - κινησιοθεραπευτής από το 1997-1999 ήταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών. Απο το καλοκαίρι του 1999 είχε κέντρο φυσιοθεραπείας στην Λιβαδειά με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις. Είναι φυσιοθεραπευτής της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της ΕΠΣ Βοιωτίας από το 1999 εως σήμερα. Τον έχουν εμπιστευθεί χρόνια τώρα σημαντικοί αθλητές - πρωταθλητές απο όλα τα αθλήματα.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα