Ψάχνουν στην Ελλάδα τον επόμενο για την Εθνική...

Ψάχνουν στην Ελλάδα τον επόμενο για την Εθνική...

Δημήτρης Τομαράς
Ψάχνουν στην Ελλάδα τον επόμενο για την Εθνική...

bet365

Οι τελευταίες χρονικά εξελίξεις θέλουν τον Μίκαελ Σκίμπε να «τελειώνει» άμεσα από την Εθνική, μετά και από ένα (πρώτο) ραντεβού με τον Γραμμένο. Η αποζημίωση και η ελληνική λύση που αναζητάται ως αντί-Σκίμπε...
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί για την ισχυρή τάση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα για Έλληνα τεχνικό στην Εθνική ως αντί-Σκίμπε. Οι εξελίξεις λοιπόν... τρέχουν και έχουν αρκετά θέματα... Πρώτον ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον Σκίμπε για όλα τα ζητήματα της Εθνικής. Από αυτήν την κουβέντα προέκυψε πως κάτι πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φαίνεται στην παρούσα φάση πως αυτό θα έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή.
Στην συζήτηση Γραμμένου - Σκίμπε δεν δόθηκε λύση για το σκέλος της αποζημίωσής του. Θα υπάρξει μία ακόμα επαφή των δύο πλευρών μες στην ερχόμενη εβδομάδα που είναι εξαιρετικά πιθανό να μπορέσει να... σφραγίσει το τέλος του Γερμανού εκλέκτορα στην Εθνική μας ομάδα με μία ενδεχόμενη συμφωνία στο σκέλος των χρημάτων που του αναλογούν να λάβει. Όλα δείχνουν λοιπόν πως οδεύουμε προς την αποχώρηση του Μίκαελ Σκίμπε...
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.
Σε σχέση με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ προσανατολίζονται για Έλληνα τεχνικό. Έναν προπονητή που να είναι ενεργός τα τελευταία χρόνια και φυσικά γνώστης της... δικής μας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Είναι δε πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις αλλά και σχετική λίστα με υποψηφίους για συζητήσεις ακόμα και την Πέμπτη. Η επίσημη ενημέρωση προς τα μέλη του Δ.Σ. θα γίνει στην συνεδρίαση της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη. Στην ατζέντα της κουβέντας δεν υπάρχει το θέμα Σκίμπε - Εθνικής αλλά μπορεί να τεθεί επί τάπητος στην κατηγορία διάφορα. Προς το πρόν πάντως η ΕΠΟ δεν έχει τοποθετηθεί για αυτές τις πληροφορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα