«Κολλάει» ο δανεισμός του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας

«Κολλάει» ο δανεισμός του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Κολλάει» ο δανεισμός του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας

bet365

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν ως δεδομένη την μεταπήδηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική αφού λόγω του πλουσιοπάροχου συμβολαίου παρουσιάζονται σοβαρά επεισόδια.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η επιθυμία του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να επιστρέψει στην Ευρώπη θεωρείται δεδομένη. Την ίδια στιγμή ο τεχνικός της Αλ Ιτιχάντ, Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Σέρβο φορ θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στο σχήμα που χρησιμοποιεί στον σύλλογο της Τζέντα.

Η Μπεσίκτας από το περασμένο καλοκαίρι ασχολείται με την περίπτωση του «Πρίγιο» εκτιμώντας πως μπορεί να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει στην παρούσα φάση τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι με δανεισμό για 1,5 χρόνο, αφού η Αλ Ιτιχάντ δαπάνησε πακτωλό χρημάτων για τον 29χρονο στράικερ και σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνε ελεύθερο δίχως να αποζημιωθεί.

Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση η Αλ Ιτιχάντ δεν δείχνει ζεστή στο ενδεχόμενο να καλύψει το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, το οποίο αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ.

Ο Πρίγιοβιτς πιέζει την διοίκηση του αραβικού συλλόγου να αποχωρήσει, με την Μπεσίκτας να ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί επίσης να καλύψει όλο το πόσο με βάση του συμβόλαιο του Σέρβου φορ στην Αλ Ιτιχάντ. Το θέμα για την ώρα έχει «παγώσει» και αναζητείται λύση προκειμένου να ξεπεραστεί το οικονομικό αδιέξοδο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα