Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για το «φλερτ» με Μπεσίκτας

Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για το «φλερτ» με Μπεσίκτας

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για το «φλερτ» με Μπεσίκτας

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του και είναι δεδομένο πως ψάχνεται για να αποχωρήσει από την Ιτιχάντ. Το gazzetta.gr γράφει για το φλερτ με την Μπεσίκτας που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τα έως τώρα δεδομένα οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον ερχόμενο Ιανουάριο από την Τζέντα είναι αυξημένες.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει χάσει την φόρμα του, ενώ και η αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία δεν τον ευνοεί.

Την ίδια στιγμή και η διοίκηση της Ιτιχάντ δεν θα σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του «Πρίγιο».

Τις τελευταίες μέρες οι Τούρκοι έγραψαν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του 29χρονου στράικερ κάτι που ασφαλώς έχει βάση.

Οι «Μαύροι Αετοί» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίθεση έχοντας μόλις 15 γκολ σε 12 ματς και το όνομα του Πρίγιοβιτς βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του τουρκικού συλλόγου.

Η Μπεσίκτας παρακολουθεί τον Πρίγιοβιτς από την εποχή που μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε επανέλθει και το προηγούμενο καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στην παρούσα φάση, αφού το ενδιαφέρον της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ πλέον και η Ιτιχάντ δείχνει θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Σέρβο φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα