Ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας ο Μπακασέτας!

Ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας ο Μπακασέτας!

Ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας ο Μπακασέτας!

bet365

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα με τη φανέλα της Αλάνιασπορ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες με τις πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Τουρκία να αναφέρουν πως ο 26χρονος διεθνής άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δείχνει δικαιωμένος για την απόφαση του να μεταπηδήσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλάνιασπορ του Ερόλ Μπουλούτ, έχοντας για συμπαίκτες τους Μανώλη Σιώπη και Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Μπακασέτας έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί στην εξαιρετική πορεία της Αλάνιασπορ που την βρίσκει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση μόλις δύο βαθμών σε σχέση με την πρωτοπόρο Σίβασπορ.

Ο Έλληνας επιθετικός σε 11 ματς πρωταθλήματος, στα οποία έχει αγωνιστεί σε όλα ως βασικός, μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ σκόραρε ακόμα δύο τέρματα στο Κύπελλο.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Κωνσταντινούπολης, με την Μπεσίκτας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr να κινείται για την απόκτηση του.

Οι «Μαύροι Αετοί» βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 νίκες σε 11 ματς και ήδη εκπονούν τα πλάνα τους αναφορικά με την μεταγραφική τους ενίσχυση με τον Μπακασέτα να πληροί τα στοιχεία που αναζητούν προκειμένου να δώσουν λύση στο επιθετικό τους πρόβλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα