Μπούρσασπορ: Ένα από τα γκολ της χρονιάς ο Λατοβλέβιτσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπούρσασπορ: Ένα από τα γκολ της χρονιάς ο Λατοβλέβιτσι (vid)

bet365

Αν δεν είχε κλείσει η ψηφοφορία με συγκεκριμένες επιλογές που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο καιρό, αυτό το γκολ του Λατοβλέβιτσι από τη Μπούρσασπορ θα μπορούσε να κατακτήσει με ευκολία το βραβείο Puskas για το κορυφαίο τέρμα της χρονιάς!

Στο παιχνίδι απέναντι στην Εσκισέχιρσπορ και με το ρολόι να δείχνει πως το ματς είχε περάσει πλέον στις καθυστερήσεις, οι παίκτες της Μπούρσασπορ εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ κοντά στη μεσαία γραμμή, μεταφέροντας όλο το παιχνίδι αριστερά.

Εκεί βρισκόταν ο Λατοβλέβιτσι που είχε την έμπνευση να δοκιμάσει αμέσως το πόδι του, δίχως κοντρόλ, δίχως να ψάξει για γέμισμα και δίχως να κρατήσει την κατοχή για να ροκανίσει το χρόνο.

Και εκ του αποτελέσματος, ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να έχει πάρει και μια από τις πιο όμορφες της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο λόγος; Δείτε στο βίντεο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα