Επιμένει για Σκρτελ η Μπασάκσεχιρ

Επιμένει για Σκρτελ η Μπασάκσεχιρ

Επιμένει για Σκρτελ η Μπασάκσεχιρ

bet365

Το συμβόλαιο του Μάρτιν Σκρτελ με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα με την Μπασάκσεχιρ να έχει καταθέσει πρόταση για τον Σλοβάκο στόπερ.

Ο Μάρτιν Σκρτελ θεωρείται πλέον free agent, αφού δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Φενέρμπαχτσε. Ο 34χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακός παρά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που δέχθηκε από τα «καναρίνια» απάντησε αρνητικά με την διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών να ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Η Μπασάκσεχιρ είναι η ομάδα που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ ελπίζοντας πως θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως το κεφάλαιο Φενέρμπαχτσε δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Σκρτελ εκτιμώντας πως η μέχρι πρότινος ομάδα του σκοπεύει να τον επαναπροσεγγίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα