Σκάνδαλο με ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο για την κ-16 της Μπεσίκτας!

Σκάνδαλο με ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο για την κ-16 της Μπεσίκτας!

Gazzetta team
Σκάνδαλο με ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο για την κ-16 της Μπεσίκτας!

bet365

Η Bild δημοσιεύει ιστορία που έχει κάνει άνω - κάτω τη Μπεσίκτας, καθώς, το τμήμα κ-16 της ομάδας κατηγορείται για πάρτι με... ιερόδουλες στη Ρόδο, στο περιθώριο ενός τουρνουά στο οποίο συμμετείχε ο σύλλογος!

Οι Τούρκοι, όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν μετά τη νίκη (2-1) επί του Παναθηναϊκού στο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν στη Ρόδο.

Μάλιστα, λέγεται πως όταν έγινε γνωστό το θέμα και άπαντες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, τότε, η διοίκηση του κλαμπ επικοινώνησε και με τους γονείς των παιδιών ώστε να τους ενημερώσουν για τις πράξεις των παικτών που ενώ ήταν ανήλικοι επέλεξαν να διασκεδάσουν με ιερόδουλες.

Βέβαια, οι Τούρκοι οπαδοί παραμένουν επιφυλακτικοί και κάνουν λόγο για ακόμα μια ιστορία βγαλμένη από τη σφαίρα της φαντασίας του γερμανικού Μέσου, καθώς, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με σενάρια της Bild.

Πάντως, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο σκάνδαλο, καθώς και οι προπονητές τους, απομακρύνθηκαν άμεσα από την ομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα