Μήτρογλου: «Δεν έχω βρει ρυθμό, θα πρέπει να αγωνίζομαι περισσότερο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μήτρογλου: «Δεν έχω βρει ρυθμό, θα πρέπει να αγωνίζομαι περισσότερο»

bet365

Δηλώσεις στον τουρκικό Τύπο έκανε ο Κώστας Μήτρογλου εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνίζεται περισσότερο στη Γαλατασαράι προκειμένου να βρει ρυθμό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Γαλατασαράι με τον Μπαγιέ Ντιανέ να θέση βασικού.

Ο «Πιστολέρο» μετράει μόλις 83 λεπτά συμμετοχής με τα χρώματα των «λιονταριών», ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα. Μάλιστα δεν βρίσκεται στη λίστα της Γαλατασαράι για τα ευρωπαϊκά ματς.

Ο 30χρονος φορ μίλησε στον τουρκικό Τύπο για τις πρώτες εντυπώσεις του στην «Τσιμ-Μπομ» τονίζοντας πως θα επιθυμούσε να αγωνίζεται περισσότερο.

«Είναι δύσκολο να βρίσκομαι στον πάγκο. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω ρυθμό, θα πρέπει όμως να αγωνίζομαι περισσότερο. Θα είμαι καλύτερος όταν παίζω και θα μπορώ να προσφέρω και να σκοράρω. Ήρθα στη Γαλατασαράι και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν και και οικογενειακοί οι λόγοι που προτίμησα την Γαλατασαράι».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα