Μήτρογλου: Συστήνεται στην Τουρκία με μια καριέρα γεμάτη γκολ (pics & vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μήτρογλου: Συστήνεται στην Τουρκία με μια καριέρα γεμάτη γκολ (pics & vids)

bet365

Η Γαλατασαράι θα είναι ο 8ος σύλλογος στην καριέρα του Κώστα Μήτρογλου κι ο διεθνής στράικερ συστήνεται στους Τούρκους μέσα από 7 insta stories, τα οποία κρύβουν πολλά πολλά γκολ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Γαλατασαράι και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, παίζοντας ποδόσφαιρο στην Τουρκία μετά τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Αγγλία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία.

Ο «Μητρογκόλ» είναι εδώ για να φέρει εις πέρας άλλη μία αποστολή και παρουσιάζεται στο νέο κοινό του μέσα από 7 insta stories που αποτυπώνουν όλη την καριέρα του μέσα από αριθμούς. Και από τους αριθμούς δεν μπορείς να κρυφτείς όσο κι αν προσπάθησαν στη Μασσαλία να τον διαβάλουν.

Βαδίζοντας το μονοπάτι των γκολ...

Αφήνει τη Γκλάντμπαχ με 38 γκολ και 1 ασίστ σε 58 ματς για να έρθει στην Ελλάδα.

Εδώ παίζει για τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο.

Στο Λιμάνι, σε 184 παιχνίδια μετράει 82 γκολ 20 ασίστ, 6 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ.

Με τη φανέλα του Πανιώνιου έχει 11 ματς και 8 γκολ και βοηθάει την ομάδα της Πλατείας να αποφύγει τον υποβιβασμό, όντας δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Με τον Ατρόμητο, έχει σε 39 ματς 19 γκολ και 3 ασίστ. Στο Περιστέρι γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός και... φιναλίστ Κυπέλλου το 2012.

Σαφώς η περίοδος αυτή ήταν η άκρως παραγωγική και του δίνει το εισιτήριο για την Φούλαμ. Οι Άγγλλoι δίνουν πάνω από 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν σε μια μεταγραφή ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Το πέρασμά του είναι σύντομο, μιας κι ο ίδιος είχε και έναν τραυματισμό. Φεύγει γρήγορα με 5 παιχνίδια και 2 γκολ μόλις. Στη συνέχεια έρχεται στο δρόμο του η Μπενφίκα και βρίσκει ξανά τον «Κώστα» που μάθαμε. Εκεί έχει 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ με 88 ματς, 62 γκολ και 10 ασίστ.

Μετά η Μαρσέιγ. Στη Μασσαλία έγινε δέκτης άδικων κριτικών, με τον ίδιο να μην μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, παίζοντας πάνω υπό αμφισβήτηση. Ακόμα κι έτσι όμως εκείνος, σε 50 ματς είχε 16 γκολ και 1 ασίστ και έναν τελικό Europa League.

Τώρα, επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του η Γαλατασαράι. H «τσιμ μπομ» θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ για το δανεισμό του «Μητρογκόλ» για 1,5 χρόνο.

Ο 30χρονος είναι ήδη στην Πόλη και ετοιμάζεται να... φορτώσει ξανά τα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Τα νούμερα, εξάλλου, μιλούν από μόνα τους.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα