Τρίζει η καρέκλα του Κοκού στη Φενέρ και στο βάθος... Ρομπέρτο Κάρλος

Τρίζει η καρέκλα του Κοκού στη Φενέρ και στο βάθος... Ρομπέρτο Κάρλος

Gazzetta team
Τρίζει η καρέκλα του Κοκού στη Φενέρ και στο βάθος... Ρομπέρτο Κάρλος

bet365

Το ντέρμπι με την Μπεσίκτας τη Δευτέρα είναι καθοριστικό για το μέλλον του Φιλίπ Κοκού στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, η οποία εξετάζει τον Ρομπέρτο Κάρλος ως πιθανό αντικαταστάτη του Ολλανδού τεχνικού.

Το βαρύ 4-1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Europa League και το κακό ξεκίνημα στο τουρκικό πρωτάθλημα έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Κοκού στη Φενέρμπαχτσε.

Το ντέρμπι με την Μπεσίκτας τη Δευτέρα είναι πλέον καθοριστικό για το μέλλον του Ολλανδού προπονητή και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο Κοκού θα αποτελέσει παρελθόν.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ήδη η διοίκηση της Φενέρ έχει ξεκινήσει να ψάχνει αντικαταστάτες και σε περίοπτη θέση βρίσκεται και το όνομα του Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος έχει να καθίσει σε πάγκο ορισμένα χρόνια, ωστόσο έχει περάσει από τουρκικές ομάδες στο παρελθόν, ως προπονητής των Σίβασπορ και Ακίσασπορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα