Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Πασχαλάκη! (pic)

Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Πασχαλάκη! (pic)

Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Πασχαλάκη! (pic)

bet365

Η αρχή έγινε με τη Νάπολι, ακολούθησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τώρα η Γαλατάσαραϊ προστίθεται στις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Ελληνα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στα 22 του χρόνια δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία και στη Γαλατάσαραϊ , η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ήταν το 2007 όταν η Γαλατάσαραϊ του πρότεινε να δοκιμαστεί και όντως ταξίδεψε στην Σουηδία και συμμετείχε στην προετοιμασία, έφτασε τότε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο, όμως έπιανε θέση ξένου και λόγω των περιορισμών στην Τουρκία η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τώρα, οι πρωταθλητές Τουρκίας αναζητούν τον παρτενέρ του Φερνάντο Μουσλέρα κάτω από τα δοκάρια τους, καθώς τα συμβόλαια των Καρασό και Ισκάν ολοκληρώνονται και δεν πρόκειται να ανανεωθούν, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει δώσει εντολή για την εξεύρεση τερματοφύλακα.

Οπως επισημαίνεται και στα τουρκικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Πασχαλάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα