ΠΑΟΚ: «Θέλει 4 εκατομμύρια για το 20% του Ροντρίγκες»!

ΠΑΟΚ: «Θέλει 4 εκατομμύρια για το 20% του Ροντρίγκες»!

ΠΑΟΚ: «Θέλει 4 εκατομμύρια για το 20% του Ροντρίγκες»!

bet365

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ η Γαλατασαράι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 20% των δικαιωμάτων του Γκάρι Ροντρίγκες, που διατηρεί ο «Δικέφαλος»

Γκέτεμποργκ - Τζουργκάρντεν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την τουρκική ομάδα να προσδοκά σε εξαγορά όλου του ποσοστού δικαιωμάτων του.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του Γκάρι Ροντρίγκες και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Fotomac», η διοίκηση της Γαλατά ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται πως μετά τις πρώτες επαφές των δύο πλευρών ο ΠΑΟΚ απαίτησε το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει το 20% του Ροντρίγκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα