Λοβ ή Λενς δίνει η Μπεσίκτας για Πέλκα!

Λοβ ή Λενς δίνει η Μπεσίκτας για Πέλκα!

bet365

Η Μπεσίκτας κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το Δημήτρη Πέλκα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ετοιμάζει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ με χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, όπως αναφέρεται τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα, θα συναντηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να συζητήσει το θέμα του Δημήτρη Πέλκα και να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, ο οποίος δε φημίζεται για τα χρήματα που δαπανά σε μεταγραφές, θα προτείνει να παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ έναν εκ των Γέρεμαϊν Λενς ή Βάγκνερ Λοβ μαζί με ένα ποσό, πολύ μικρότερο της ρήτρας των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 30χρονος Ολλανδός εξτρέμ, Γέρεμαϊν Λενς, έκανε 32 παιχνίδια της σεζόν που τελείωσε, με 4 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Από την άλλη ο γνωστός μας Βάγνκερ Λοβ, στα 33 του πια, μέτρησε 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπεσίκτας πετυχαίνοντας 15 γκολ και έχοντας 3 ασίστ.

Απομένει να φανεί αν όντως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας ετοιμάζει επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πέλκα και ποια θα είναι η απάντηση των «ασπρόμαυρων» σ’ ότι αφορά τα χρήματα και τα έμψυχα ανταλλάγματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα