Τζαβέλλας: «Είχα πρόταση από ομάδα Champions League»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Είχα πρόταση από ομάδα Champions League»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με δηλώσεις του στην Τουρκία αποκάλυψε ότι πρόσφατα η Αλάνιασπορ απέρριψε πρόταση για τον ίδιο από ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στην ιστοσελίδα Ajansspor και έκανε γνωστό ότι πρόσφατα η Αλάνιασπορ είχε δεχθεί κρούση από ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, απορρίπτοντας την πρόταση. Πάντως, άφησε τα πάντα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του.

Γκινγκάμπ - Μονακό με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μία ομάδα εκτός Τουρκίας που αγωνιζόταν στο Champions League έφερε πρόταση, ωστόσο η προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από την Αλάνιασπορ. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα. Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν», υποστήριξε ο Τζαβέλλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα