Η Γαλατασαράι κοστολογεί με 15 εκατ. ευρώ τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η Γαλατασαράι κοστολογεί με 15 εκατ. ευρώ τον Γκάρι Ροντρίγκες!

bet365

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ η χρηματιστηριακή αξία του Γκάρι Ροντρίγκες έχει σχεδόν πενταπλασιαστεί με τη Νιούκαστλ να επιστρέφει για την απόκτηση του.

Η Νιούκαστλ επιχείρησε τον περασμένο μήνα να αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες, όμως και οι δύο προσφορές της έπεσαν στο κενό αφού η διοίκηση της Γαλατασαράι ενημέρωσε τις «καρακάξες» πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παραχωρείται.

Η αγγλική ομάδα έφτασε στο σημείο να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στην «Τσιμ-Μπομ» με τους Τούρκους να θεωρούν επί της ουσίας πως το συγκεκριμένο ποσό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Για τον Ροντρίγκες τα «λιοντάρια» κατέβαλαν 3.7 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Έναν χρόνο μετά ο 27χρονος ακραίος επιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα της Γαλατασαράι.

Σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 γκολ και 7 ασίστ. Δημοσιεύματα από την Αγγλία, αλλά και την Τουρκία αναφέρουν πως η Νιούκαστλ σκοπεύει να επανέλθει με νέα πρόταση το καλοκαίρι, όμως θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού στη Γαλατασαράι κοστολογούν με περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ τον Ροντρίγκες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα