Όργια Ρομπίνιο στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ! (vid)

Όργια Ρομπίνιο στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ! (vid)

Gazzetta team
Όργια Ρομπίνιο στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ! (vid)

bet365

Ο Ρομπίνιο έκανε... όργια στη νίκη της Σίβασπορ με 3-2 επί της Οσμάνλισπορ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα (το ένα εκ των οποίων πανέμορφο) και μία τρομερή ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην ανατροπή!

Τρία γκολ σε τρεις εμφανίσεις μετράει πλέον ο Ρομπίνιο στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ, με τον Βραζιλιάνο άσο να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ρομπίνιο ήταν μάλιστα ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Σίβασπορ επί της Οσμάνλισπορ με 3-2. Αρχικά άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ και στη συνέχεια γύρισε μόνος του το παιχνίδι καθώς η Οσμάνλισπορ είχε πάρει το προβάδισμα με 1-2.

Μπέτις – Ρεάλ Μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ένα πανέμορφο γκολ ισοφάρισε σε 2-2 και στις καθυστερήσεις με μία εξαιρετική κίνηση και φοβερή ασίστ «τάισε» τον Σιριάκ για το 3-2 και την ανατροπή της Σίβασπορ.

Δείτε το σόου του Ρομπίνιο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα