Κανένα θέμα με Ολυμπιακό και Λάριν!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κανένα θέμα με Ολυμπιακό και Λάριν!

bet365

Οι Τούρκοι γράφουν για μπάσιμο του Ολυμπιακό για τον Καναδό φορ Κάιλ Λάριν που συμφώνησε με την Μπεσίκτας κάτι που όμως φαντάζει ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Μπεσίκτας συμφώνησε για την απόκτηση του Καναδού, Κάιλ Λάριν. Ο 22χρονος στράικερ, ο οποίος έχει σκοράρει 43 γκολ σε 87 εμφανίσεις με το Ορλάντο Σίτι θεωρείται ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο MLS.

Ο Λάριν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και πέρασε από ιατρικά ωστόσο η μεταγραφή του δεν ανακοινώθηκε καθώς στο Ορλάντο θεωρούν πως ο Καναδός φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο. Μάλιστα, οι Αμερικανοί έκαναν χρήση ενός κανονισμού που ισχύει μόνο στο MLS και ανανέωσαν μονομερώς τη συνεργασία με τον Λάριν!

Ο τουρκικός Τύπος πήγε ένα βήμα παραπέρα γράφοντας πως ο Ολυμπιακός έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του νεαρού άσου. Η αλήθεια είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ρωτήσει για τον Λάριν το περασμένο καλοκαίρι, δίχως όμως να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό διαψεύδοντας τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα