Θέλει τον γιο του Χάτζι η Γαλατάσαραϊ

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει τον γιο του Χάτζι η Γαλατάσαραϊ

bet365

Ο Ιάνις Χάτζι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Φιορεντίνα και η Γαλατάσαραϊ θέλει να τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Γκεόργκε.

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ Δες τον αγώνα ζωντανά και παίξε νόμιμα live στοίχημα (21+)

Ο Ιάνις Χάτζι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, του θρυλικού Γκεόργκε, με τον 19χρονο Ρουμάνο άσο να βρίσκεται στο ρόστερ της Φιορεντίνα. Στους «βιόλα», όμως δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και περιορίζεται κυρίως σε εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα.

Για τον λόγο αυτό ο πατέρας του, τόνισε ότι ο γιος του θα πρέπει να αποχωρήσει από την Φιορεντίνα για να εξελιχθεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Πεσκάρα με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι η Γαλατάσαραϊ, η ομάδα στην οποία ο Γκεόργκε έγραψε ιστορία, ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον φέρει στην Τουρκία.

Ο Ιάνις Χάτζι μετράει έξι γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Φιορεντίνα την φετινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα