Επιβεβαιώνει ο Τούντορ για τον Αρντά Τουρτάν

Κώστας Ζάλιαρης
Επιβεβαιώνει ο Τούντορ για τον Αρντά Τουρτάν

bet365

Τον άνθρωπο με τον οποίο η Γαλατασαράι μπορεί να συμπληρώσει το παζλ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είναι ο Αρντά Τουράν, σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον χαφ της Μπαρτσελόνα.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Όπως αναφέρει η «Fanatik», ο Τουράν απολαμβάνει την εκτίμηση των ανθρώπων της «Γαλατά», τον ήθελε πολύ ο πρόεδρος, Ντουρσούμ Οζμπέκ και μόλις μίλησε με τον Τούντορ, που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, συμφώνησαν πως αυτός ο ποδοσφαιριστής θα είναι εκείνος που θα κλείσει το κενό το οποίο φαίνεται να έχει αντιληφθεί και ο κόουτς πως υπάρχει.

Η όποια κίνηση του τουρκικού συλλόγου για τον άσο της Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Τουράν να έχει φύγει από τη Γαλατασαράι το 2011, όταν και μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα