Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Ακόμα ένα βήμα επιστροφής... (vids)

Gazzetta team
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Ακόμα ένα βήμα επιστροφής... (vids)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε κι από τα Χανιά, επικρατώντας 0-2 του Πλατανιά και έκανε ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στη Super League 1.

Πιο κοντά στην επιστροφή του στη Super League 1 βρίσκεται κάθε εβδομάδα που περνά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων, πέρασε κι από την έδρα του Πλατανιά εύκολα με 0-2 και κράτησε διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΠΑΣ, ήταν ανώτερος των Κρητικών σε όλη την αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 12' με τέρμα του Παντελάκη. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο φάσεις πρώτα στο 22' με τον Παμλίδη και στη συνέχεια στο 37' με μια καλή εκτέλεση φάουλ. Το 0-1 όμως ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων στα πρώτα 45 λεπτά.

Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Ηπείρου να φτάνει και πάλι γρήγορα στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 56' μετά από ωραίο σλάλομ ο Καρτάλης σούταρε κάνοντας το 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα και κάπου εκεί έβαλε πρόωρα τέλος στην υπόθεση νίκη. Στα υπόλοιπα λεπτά του δεύτερου μέρους, η μεγάλη φάση έλειψε παρά το γεγονός πως ο Πλατανιάς ανέβηκε κι αναζήτησε κάποιο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να παίρνει μια εύκολη νίκη και να φτάνει τους 43 βαθμούς, έχοντας πίσω του τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 36.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τάτσης): Πενταράκης, Ρεβυθόπουλος, Κατσαρός (63′ Λουκίνας), Τσαμούρης, Σαάντο, Κόρστσαμ, Μπάμπης, Οικονόμου, Γιούσης, Βουκελάτος (72′ Ποζατζίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (63′ Λεϊρία).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Λιάσος, Σιόντης, Καρτάλης (80′ Νικολιάς), Παμλίδης, Λεό (77′ Ξύδας), Κρίζμαν (62′ Ελευθεριάδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα