Χανιά - ΑΕ Καραϊσκάκης 5-1

Gazzetta team
Χανιά - ΑΕ Καραϊσκάκης 5-1

bet365

Τα Χανιά δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη και με το άνετο 5-1 ανέβηκαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Η κρητική ομάδα μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο και με τη νίκη της έπιασε τους Λεβαδειακό, Καραϊσκάκη και Εργοτέλη στους 28 βαθμούς στην πρώτη εξάδα.

Μόλις στο 11' τα Χανιά άνοιξαν τον δρόμο της νίκης όταν έπειτα από ενέργεια του Κουσκουνά, η μπάλα κόντραρε στον Κάσσο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και συγκεκριμένα στο 18' οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις της νίκης γράφοντας το 2-0 με κεφαλιά του Κάσσου.

Τα Χανιά κλείδωσαν τη νίκη τους στο 33' όταν ο Παναγιωτούδης έκανε το γύρισμα, ο Μέλκας δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Κουσκουνάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους τα Χανιά έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους φτάνοντας στο 53' στο 4-0 με πλασέ του Γρομητσάρη έπειτα από κόρνερ του Τριανταφυλλάκου, ενώ στο 74' θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε ένα πέμπτο τέρμα αν το σουτ του Κάσσου δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 81' με κεφαλιά του Κυβελίδη έπειτα από σέντρα του Παπανίκου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Χανιά έγραψαν το θριαμβευτικό και τελικό 5-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάκου. Στο 84' η ΑΕ Καραϊσκάκης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κυβελίδης δεν βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα...

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν (69' Γιάκος), Παναγιωτούδης, Κάσσος, Σουντουρά (65' Δημητριάδης), Κουσκουνάς (78' Τζιώρας)

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Χατζηδίμπας (60' Αλμπάνης), Χατζηστραβός (83' Δεινόπαπας), Καπίας, Ψιάνος, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτης (66' Κούστα)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα